Specialist principal marketing


Dacă ești acea persoană căreia îi place să își petreacă timpul online și de care prietenii spun că e “obsedată de ordine și detalii”, citești anunțul potrivit. Probabil ești o persoană deschisă și empatică căreia îi pasă de ceilalți.

Că să nu îți pierzi timpul, citind un anunț care nu are nici o treaba cu ceea ce îți dorești tu pentru viitorul tău, îți spun sincer și specific, care ar fi situația în care ar fi bine să nu aplici pentru acest job:

Responsabilitățile tale:

Social Media:  Vei genera, edita și publica strategia de conținut care să se axeze pe obiectivele și nevoile clienților, pentru toate canalele online, inclusiv social media deoarece tu știi că este extrem de importantă prezența în on-line pentru bunul mers al teatrului.

Postările: Vei îndeplini planul de postări și vei urmări atingerea obiectivelor de vizualizare, impact si interacțiune asta pentru că avem mare încredere în gândirea ta sistematică.

Analiză: Vei analiza sistematic împreună cu Șeful de marketing rezultatele strategiei, a campaniilor de promovare online și compararea acestora cu obiectivele asumate.

Colaborare. Vei colabora cu întreaga echipă, cu partenerii noștri pentru designul materialelor de implementat online, site-urile, fiindcă este nevoie de o echipă puternică pentru a produce rezultate semnificative.

Cercetări. Vei face cercetare și te vei documenta pe diferite subiecte. Îți place asta la nebunie, în special când ai subiecte din domeniul teatrului. Managerul și echipa te va iubi pentru cât de mult îi vei ajuta cu rezumatele tale concludente.
Cum aplici pentru acest rol: expediază CV-ul la secretariat.teionesco@gmail.com sau apelați la numărul (+373 22) 240 393 /  078945112.