ULTIMA NOAPTE LA MADRID

Brian McAvera

/monodramă cu actrița Ala Menșicov/

Regia: Vitalie Drucec

Echipa artistică:

Regie: Vitalie DRUCEC
Scenografie şi costume: Tatiana POPESCU
Selecţie muzicală : Vitalie DRUCEC
Pictor lumini : Vadim EREMIA
Stilist make-up : Mariana GOLOVCA
Peruchier : Nicolae PONOMARENCO

Distribuţia:

Jacqueline: Ala MENŞICOV( Artist al poporului)
Premiera: 6 februarie 2004
Durata spectacolului: 90 min (fără pauză)

Echipa tehnică:

Şef producţie – Boris GOLEA
Regizor tehnic – Denis DIMITRIU
Operator sunet – Ion BULIBAŞ
Operator lumini – Vadim EREMIA
Maşinist-şef – Simion MIHALACHE
Costumier – Galina GUZUN
Recuzitor – Svetlana EREMEICO
Administrator sală – Ana GULICA

Monospectacolul ,,Ultima noapte la Madrid” cu Ala Menşicov, de Brian McAvera în regia lui Vitalie Drucec. Pe parcursul a 90 de minute spectatorii vor putea urmări viaţa interioară a ultimii soţii a lui Pablo Picasso, un spectacol viu şi plin de un amalgam de emoţii, de la tristeţe la bucurie.

„Pe parcursul celor aproape două ore spectatorul urmăreşte viaţa interioară a unei femei pe nume Jacqueline, ultima soţie a pictorului spaniol Pablo Picasso. Ala Menşicov în rolul Jacquelinei este atât de profundă şi ambiguă, încât uneori de poţi întreba care este adevărata Jacqueline şi care – talentata zeiţă a teatrului”.

Dan Alexa

„Un spectacol viu, în care am regăsit o Ala Menşicov cunoscută, plină de forţă şi vigoare şi, totodată, una mai puţin ştiută, atentă la nuanţe, interiorizată, evoluând în general fără excese şi exagerări. Nu ştiu dacă mai avem azi o actriţă care ar putea face faţă cu atâta putere şi acurateţe unui text şi unui rol atât de solicitante.”

Constantin Cheianu

„Ala Menşicov a jucat o gamă întreagă de sentimente: de la decepţii la bucurii, de la ridicol la magnific, de la sentimentul femeii rănite la sentimentul femeii care s-a văzut realizată… Spectacolul „Femeile lui Picasso” este un ansamblu de culori, lumini, mişcare scenică, dar şi de expresie sufletească. Este un poem al dragostei trăite la o înaltă tensiune emoţională”.

Larisa Ungureanu

Premii:

2006 – Gala Star – Festivalul Internaţional de Teatru „One Man Show”, Bacău, România.

Comandă bilete acum