Salutare prieteni! Noi am revenit.
După cum știți, Teatrul Național „Eugene Ionesco”, a participat la cea de a V-a ediție la Festivalului Internațional „Pe insulele minunilor”, Sakhalin,Rusia, în perioada de 6-16 octombrie, cu monospectacolul ULTIMA NOAPTE LA MADRID – cu Ala Menșicov, de Brian McAvera, în regia lui Vitalie Drucec.
10 zile, 10 țări, 27 de teatre, 28 de spectacole, 230 participanți – o perioadă plină de evenimente culturale artistice, spectacole pentru copii, pentru maturi, sala mare, sala mică și pe scene improvizate în parc.
Menționăm că monospectacolul ULTIMA NOAPTE LA MADRID – cu Ala Menșicov, de Brian McAvera, în regia lui Vitalie Drucec, s-a bucurat de succes la public, a primit doar recenzii pozitive, iar sala a fost arhiplină.
FELICITĂRI echipei Teatrului Național „Eugene Ionesco” și în special actriței Ala Menșicov, care prin jocul său inconfundabil a ținut publicul într-o răsuflare.
Ținem să mulțumim organizatorilor festivalului pentru emoțiile trăite, pentru diversitatea festivalului și pentru evenimentele organizate în afara programului.
Mulțumim directorului artistic al „Teatrulul de păpuși” Sakhalin, Antonina Dobrolyubova pentru invitație și FELICITĂRI întregii ecchipe a „Teatrului de păpuși” Sakhalin pentru organizarea impecabilă a festivalului.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *